Aprilie 2017: Maraton de lectură

In luna aprilie suntem invitatați alături de Asociația Comunitatea Noastră  la un maraton de lectură de 30 de zile!

Tema lunii aprilie este LITERATURA ȘTIINȚIFICO-FANTASTICĂ.

Ce presupune maratonul lunii aprilie?
Presupune participarea la întrecerea de a citi cât de mult posibil între 1 și 30 aprilie. Lecturile permise vor fi doar din categoria literaturii SF.

Cum mă înscriu ?
Înscrierea la maratonul lunii aprilie se face doar în data de 1 aprilie 2017.

Ce informații notez în mail-ul de înscriere ?
Numele, prenumele, vârsta (obligatoriu peste 16 ani), localitatea de domiciliu.

Cum anunț cât am citit ?
Puteți raporta, doar pe 30 aprilie, cât ați citit completând tabelul-tip de pe site-ul
sau scriind un e-mail cu numele, prenumele, localitatea de domiciliu, titlul cărților citite integral sau nu, numărul de pagini din fiecare și minim o idee care v-a trezit sau v-a ”adormit” interesul pentru fiecare carte.

Înscrierea, întrebările suplimentare, propunerile și raportarea lecturilor se fac la adresa de mail adinaduta.acn@gmail.com.

În prima săptămână a lunii mai vor fi anunțați cei trei câștigători ai maratonului de lectură al lunii aprilie. Câștigătorii vor fi premiați cu cărți la alegere. Cel care va reuși să citească cel mai mult va desemna o bibliotecă pentru a fi sprijinită în actualizarea fondului de carte. Lista cu bibliotecile propuse la această categorie va fi afișată pe http://apfar.org.ro/timp-liber-2/clubul-de-lectura/maratoanele-de-lectura-online/ . Aici găsiți și detalii despre sponsorii și partenerii evenimentului.