Maratonul de lectură al lunii mai: memorialistică, biografii și autobiografii

1 – 31 mai 2017

Ce presupune maratonul lunii mai ?
Presupune participarea la întrecerea de a citi cât de mult posibil între 1 – 31 mai. Lecturile permise vor fi doar din categoria memorialistică, biografii și autobiografii.

Cum mă înscriu ?
Înscrierea la maratonul lunii mai se face doar în datele de 1, 2 și 3 mai.

Ce informații notez în mail-ul de înscriere ?
Numele, prenumele, vârsta (obligatoriu peste 16 ani), localitatea de domiciliu.

Cum anunț cât am citit ?
Puteți raporta, doar pe 29, 30 și 31.05 cât ați citit completând tabelul-tip de pe site-ul
sau scriind mail cu numele, prenumele, localitatea de domiciliu, numele cărților citite intregral sau nu, numărul de pagini din fiecare și minim o idee care v-a trezit sau v-a ”adormit” interesul pentru fiecare carte.
Înscrierea, întrebările suplimentare, propunerile și raportarea lecturilor se fac la adresa de mail adinaduta.acn@gmail.com.

În prima săptămână a lunii iunie vor fi anunțați cei trei câștigători ai maratonului de lectură al lunii mai. Câștigătorii vor fi premiați cu cărți la alegere (în valoare de 50, 40, respectiv 30 ron). Cel care va reuși să citească cel mai mult va desemna o bibliotecă pentru a fi sprijinită în actualizarea fondului de carte. Lista cu bibliotecile propuse la această categorie va fi afișată pe http://apfar.org.ro/…/clubul…/maratoanele-de-lectura-online/. Aici găsiți și detalii despre sponsorii și partenerii evenimentului.